Josephine

Allt för wifi

Här har ni mig just precis nu. Jag fick beskedet att det inte skulle finnas något wifi på mitt nuvarande hostel under hela kvällen. Jag hade bytt om till pyjamas vid det laget, men bestämde mig ändå för att slå slag i saken. Därför begav jag mig ut längs Bayswater Road för att hitta wifi. Här, utanför den här bensinmacken fick jag full täckning.

Så, här står jag nu i pyjamas och skypear. Och min ipadskärm är alldeles sprucken och jag drog alldeles nyss fram gopro;n för en selfie. Japp. Pinigt, kan tyckas. Men här i London finns knappt något som heter konstigt. Ingenting förvånar mig längre. Och det verkar inte direkt som att folket runt häromkring mig tittar speciellt konstigt på mig heller. Men vad vet jag? *:-)))*

Godnattkramis

Ibland ba springer man på Sam Claflin

Det här är en sådan himla glad dag.

För det första är det ju lördag. För det andra så fick jag jobb idag (ett som ger mig 0,00% ångest!) och för det tredje så träffade jag självaste Sam Claflin ikväll. Mitt på gatan utanför Whole Foods Market. Jag vill egentligen använda capslock och tretusen utropstecken nu men jag lovar att låta bli. Men alltså förstår ni hur sjukt det är?!

Det var så att jag och Erik egentligen skulle din på WFM och handla mat, men sedan ångrade vi oss och gick ut igen. Och då, när vi går gatan upp så får jag syn på en kille, vi får ögonkontakt (som man ju får med främlingar ibland) och jag tycker att han ser så bekant ut. Sedan brister jag ut till Erik att "men hallå, det där är ju HAN!!!" och så vänder jag och springer efter honom.

Japp, och sedan minns jag bara helheten av det ögonblicket. Det var sådant adrenalin i kroppen att jag har minnesluckor. Hahaha. Jag pladdrade antagligen på om enbart skitkonstiga saker. Men jag vet att jag sa att han är grym och att jag älskade "Love, Rosie" som han bland annat är huvudperson i. Då blev han jätteglad. Fast jag ljög ju där. För alltså jag har inte sett den ännu. Jag har sett trailern och älskade den. Så jag borde älska filmen med. Måste se den snarast!!

Ja och sedan var jag i extas hela kvällen. Erik bjöd på latte för att fira mitt nya jobb. Det var baske mig en fantastisk lördag i londonlivet. Minst sagt.

Kjoltjejen

Idag har jag handlat en knälång kjol och en kavaj, för det blev jag beordrad av jobbet att göra. Det är alltså dresscode på den där arbetsplatsen, vilket kändes aptråkigt först. Men! Efter att ha hittat två plagg jag faktiskt kan säga att jag gillar, så känns det numera rätt skoj!! Kvinnan i luren sa dock att jag absolut INTE får klippa bort några prislappar, då hon måste godkänna utstyrseln först. Man ba ok chilla *:-))))*

Ja och annars har jag handlat storpack med yoghurt på mataffärn idag pga tål ingenting alls av hostelets frukostutbud. Gluten och laktos i allt. Det ösregnade även idag och jag överväger att skriva brev till Queen Elizabeth eller vem det nu är som bestämmer här. De måste förstå att man kan inte hålla på och ge ut papperskassar i ett land där det ständigt spöregnar (!!!) Påsarna. Regnar. Sönder. Alla grejor ramlar ut. Plz, förstå det. Mvh / saknar Icakassar.

Peppis 2.0

Okej, inatt sov jag faktiskt bort min inre bitch. Det var en lättnad. Och idag är jag pepp igen. På riktigt alltså. Idag ska ingen alls och ingenting få göra mig arg. *tummis*

Jag var inställd på att åka iväg på jobbintroduktion idag, men blev alldeles nyss uppringd och informerad om att det är förflyttat tills imorgon istället. Och kanske var det bäst för alla, då jag för det första har oerhört fett hår idag, (alltså inte fett nice, utan fett flottigt!) och för det andra just i detta nu lider av världens koffeinchock. Det är jobbigt att inse att min kropp inte längre verkar vara speciellt mottaglig för kaffe. Varenda morgon under en veckas period nu så har jag stapplat upp till rummet efter frukosten, med skakande händer och stirrig blick. Och varje morgon har jag lovat mig själv att "imorgon blir det inget mer kaffe!" men hur bra tror ni att det har gått på en skala? Inget vidare värst. Men imorgon, då blir det inget mer kaffe. På riktigt. *tummis 2.0*

Solen skiner idag och jag ska återuppta uppdrag "Gå till Covent Garden och köpa Lösviktsgodis." Hejdå

Mensblogg

Jag skrattar vid det här laget högt åt morgonens peppis-inlägg. Alltså, jag hade ju helt rätt attityd imorse. Så himla positiv och med en sådan härlig plan. Lösviktsgodis och allt. Tyvärr blev det ju helt annat då det:
1. Började att spöregna
2. Mitt glada humör försvann någon gång under eftermiddagen, och min inre bitch kom förbi och tog över, och hon hatar atm ALLT och ALLA.

Japp. Och inte har hon gett sig av ännu. Stackars Jacob har fått ta emot alldeles för mycket oförtjänt skit via Skype ikväll. Men han är så himla snäll som inte skriker åt mig och slänger på luren. Han bara säger snälla saker. Det ska han ha en guldstjärna för.

Men det är liksom inte oväntat att jag är såhär arg idag egentligen. Det är näst sista mensdagen och alla mina olika måenden har timeat in varandra i precis samma ordning som de alltid gör. Imorgon borde jag äntligen, enligt mitt mensschema, må helt OK. *längtar* + att från och med imorgon så ska ni få slippa läsa om min mens varenda dag. Det är ju en riktig winwin-situation!!

Sov gott 🌚

Peppismåndag

God morgon, små liv 🌞

Bortser man från mensen som kom och rörde om mitt mående, så har jag ju faktiskt haft det skitbra sedan jag kom hit. Jag tänker att det blir tydligare när jag skriver ner det. Så det tänker jag göra.

1. Samuel var här och gjorde livet extra kul i förra veckan.
2. Jag har köpt nya skor.
3. Jag har fått ett jobb.
4. Jag har fått min första londonkompis. En svensk tjejkompis. *så kul*
5. Jag har haft mensterapi i både glassform, picknickform och provatusenolikaklänningar-form.
6. Jag har fått långa fina naglar /👸
7. Jag tittar glatt på min Sri Lanka-film minst fem ggr i halvtimmen och blir varm i själen.
(Garanterar att det är jag som står för ca 99% av alla views)
8. Jag har besökt Portobello Road Market.
9. Jag har gått på min första lägenhetsvisning. Nu väntar jag hoppfullt på besked.
10. Jag har hittat ett nytt favvislunchställe.

Idag har jag tänkt att ligga kvar i pyjamas så länge jag bara står ut. Inte för att jag egentligen gillar det, utan mer eftersom att jag behöver all vila jag kan få. *vuxenpoäng* Sedan, när helst jag känner mig redo planerar jag att leta mig bort mot Covent Garden då jag hört att det finns en liten butik med svenskt lösviktsgodis där. Japp. Svenskt. Lösviktsgodis. På en måndag. Det är ju helt fantastiskt. Minst sagt.