Josephine

Kategori: Everyday

Dagen innan domedagen

Shit-list:
1. Extrem separationsångest.
2. Massor av annan slags ångest.
3. Har inte börjat packa än. (P.s åker imorrn :-))
4. Jacob åkte ifrån mig imorse.

Hit-list:
1. Min lillasyster tog körkort i förrgår. *så stolt*
2. Idag ska jag få träffa mormor och morfar.
3. Jacob kommer hit ikväll.
4. Jag ska få se The Script live i mars. + tacklas med ilandsproblemens ilandsproblem. (Se bild ovan)

Idag är det dags att jag skärper till mig. Kan någon plz tala om för mig att de där väskorna inte kommer att packa sig själva, hur mycket jag än önskar? Micrat gårdagskaffe kanske ger mig lite styrka? Hoppas.

Nedräkning

Eftersom att bilderna talar för sig själva så ska jag ta detta as kortfattat as possible.. Ungefär samma dag som jag förflyttade fossingarna från Kanadensisk mark - till svensk mark i våras, så satte jag genast igång att spåna på vilken del av världen jag ville ta mig an härnäst. Kvalifikationskrav: det får inte vara så mycket Östersund. Inte så mycket Sverige alls liksom. Så då fick det bli London. Och om precis exakt 19 dagar är det take off. Om jag har ordnat något jobb i förväg? Naj. Om har jag fixat boende? No. Om jag tror starkt på att allting löser sig? Ohja!

Superbra plan, visst? Men nu då? Arbetslösheten omfamnade mig ju i förra veckan, vilket betyder att jag är en fullständigt fri kvinna de kommande två veckorna. Och hur lockande det än känns att sitta och rulla tummarna i Östersund under dessa veckor så såg jag detta tomma gap i kalendern som min chans att tillfredsställa en liten del av min ständiga *wanderlust*. Därför bokade jag en flygstol till Sydostasien. För jag tänkte att det är säkert trevligare att sitta under en palm och rulla tummarna i Sri Lanka *:-)* Om jag åker ensam? Ja. Om jag är rädd? Skräckslagen. Om jag gillar curry? ÄLSKAR.

Slutsumma; Framtiden min är relativt oklar och väldigt otrygg ut just nu. Åtminstone på papperet. Men i mitt huvud har ju jag hela liiiiivet *tajmat och klart in i minsta detalj.* :-) / Sickan

Part one

Ännu en gång länsar jag mina byrålådor, strippar klädhästen och packar ihop skosamlingen. Det har blivit dags för den här vildhästen att galoppera iväg och upptäcka nya prärier. (Japp, jag refererade precis till mig själv som en vildhäst!!!) Jag återkommer med detaljer. För jag är ju trots allt en såndär störig person som gärna är lite mystisk. Vill inte avslöja allt på direkten. Inte skylta med allt. Oväntad, spontan och överraskningsfull är ett par egenskaper jag värdesätter hos mig själv.

Men! I'll tell you this much - de första hejdåkramarna är avverkade. Flygplans-spellistan är i full tillverkning. Jag har (jättemycket) resfeber. Och jag har familjeseparationsångest deluxe.

Fortsättning följer. *cliff hanger*

Den stora THROWBACKEN

Hej, friendZ 🎈

Livet kommer emellan. Livet. Och det kräver inga ursäkter. Jag är dessutom en gnutta o inspererad för tillfället. (Oh my god ser ni hur jag stavade till oinspirerad (??) särstavade för det första, och för det andra stavade jag FEL?) *dIsAsTeR* *:(* Nåväl. Pga tillfällig brist på inspiration så har jag silat ut några av mina favoritbilder från kameran. Mestadels sommarbilder. Är ju en hopplös sommarmänniska.

Idag känner en sig rätt orolig. "Orolig" som i o-rolig d.v.s. fett tråkig och kan därför ej tillfredsställa mina bloggläsare som en skulle vilja <\3, och så "orolig" som i har-fett-ont-i-magen. Troligtvis pga tryckte 750 gram dadlar nyss. Jacob tjatar jämt och ständigt "ät inte sådär mycket dadlar, du kommer bli jättedålig i magen." TSS, tror du ja!! svarar jag kaxigt, för att några timmar senare ligga på golvet, kvidandes. Samma visa varje gång. En har ju som en tendens att tro att man är odödlig *tihihi*

Imorgon fick jag sovmorgon. H.A.L.L.E.L.U.J.A.H.M.O.M.E.N.T x30000. MmMmm. Godnatt

FR3$H

Hallojski, friendz and foes! (Hoppas dock på inga foes hihi)

Jag är ständigt ute efter nya, spännande saker i mitt liv. Nya platser, nya smakupplevelser, nya skor (JÄMT!!!), nya erfarenheter, ny parfym, etcetc. (OBS! Inte ny pojkvän!! Du kan vara lugn, älskling<333). Ikväll kände jag ett stort behov av en ny bloggportal. Blogg.se tillfredsställer mig inte längre. Jag tar därför mitt pick och pack hit till Forme. Happhapp.

På återseende