Josephine

Kategori: About me

Introducing

Nämen HEJ igen!!! Två gånger på en kväll (??) Värsta superbloggerskan *:-))))*

Jag tänkte vara så formell och dra några rader om mig själv här i denna sprillans nya blogg, och även berätta lite om min nuvarande livssituation eftersom att jag fått många frågor kring just det. Alrighty then, here we go.

Josephine Gustafsson, 19 jordsnurr :PP Gillar pizza, fina skor, tatueringar och utmaningar. Varmt klimat är också festligt. Jag bor atm i Canada. 1,5 vecka har jag bott här nu. Kungen av Canada ringde helt enkelt och ville göra mig till boss över landet. "Ääeehh, nu skojar hon väl, den tokjäntan???" tänker ni nu. Japp, det gör hon ju. Jag är här och agerar nanny. NÄSTAN lika fränt iallafall. Jag ägnar numera all vaken tid åt lille Felix. Jag bor hos Lisa och Pat, dvs Felix's mamma och pappa. De har ungefär världens coolaste yrke. De areangerar stora vintersportsevent. Den här veckan har det varit Snowboard Worldcup, vilket har sänts på TV runtom i hela världen. Jag fick äran att gå på ett av eventen i fredagskväll. Ganska jäkla coolt!!! Världscupen har ägt rum i Quebec City, så vi har denna vecka bott på Hilton här i QC. Alltså snälla - Hilton, 22a våningen!!! Hur lyxig har inte jag känt mig den här veckan??

Min flytt ner hit var helt spontan och alldeles oplanerad. Jag har ända sedan i somras varit inställd på att flytta till London vid årsskiftet, men icke sa nicke. Jag fick kontakt med Lisa i slutet av november, bokade flygbiljetter den 6 december och flög sedan hit den 9 januari. Japp. Och syftet med det hela är upplevelsen, äventyret och ovetskapen om vad det är jag gett mig in på. Och så självklart det faktum att bara lämna allt och dra iväg. För sån är jag - gillar att kasta mig ut i världen och prova mina vingar med jämna mellanrum. Jag ska stanna här tills i maj. Och inom dessa månader ska jag även åka iväg till Ottawa för girl's weekend med mina kusiner som bor här i Canada och som jag för övrigt inte träffat sedan 2008. Jag planerar även att checka av USA från min bucketlist någon gång under våren. Jag är SÅ förväntansfull och nöjd över allt detta.

There we have it. Hojta till om ni undrar något annat.

Kjamiz