Josephine

Domedagen

Det är dags snart. Jag är alldeles nyanländ på Arlanda. Jag har precis shoppat loss på Apoteket och även införskaffat Spotify Premium, så nu är jag redo för vilken katastrof som helst.

Det blev (inte helt oväntat!!!) superjobbigt att kramas hejdå på Frösö Flygplats imorse. Gråtfest deluxe xtra allt, men med inslag av skratt förstås. Lilla familjen och min Jacob. Som jag älskar dem. Mina precious ones. Jag antar att mina medpassagerare nog tänkte, när vi stod där och snörvlade i kör, att "den där tjejen och hennes familj var liiiite väl dramatiska inför en liten flygresa ner till Stockholm bara??" Men äsch. Vad vet dem egentligen? Jag ska ju faktiskt vidare ända till Sri Lanka, sådeså.

Jag kan lyckligt meddela att min resfeber är som bortblåst. Jag lever i ett slags vakuum. Jag är här, men ändå inte. Mitt psyke har inte riktigt hunnit ifatt verkligheten ännu. Men det kommer väl så småningom. Jag ska alldeles strax checka in ryggan och strosa runt lite i taxfreeområdet. En av de sista meningarna Johanna sa till mig imorse var något i stil med: "Försök att inte slösa bort alla dina pengar på en massa trosor på VS nu bara det första du gör!" Så klok hon är, lillsissy. Hon vet om att jag 1. är fett fattig, och 2. VS är en tjejs allra värsta frestelse. Jag ska försöka att följa hennes kloka råd.

Nåväl. Vi ses i Sri Lanka, bloggisfansen mina!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas