Josephine

Street style

Förra söndagen blev jag stannad av en street style-fotograf på gatan. *smickrad och stolt* Han berättade att han var ifrån USA och överöste mig med komplimanger för mina röda boots. Detta gjorde mig givetvis löjligt glad. Vi bytte emailaddress så att han kunde skicka bilderna. Och det gjorde han också.

I ett senare mail frågade han om jag skulle vara intresserad av att ta fler outfitbilder och det tyckte jag lät superskoj! ...ända tills han började skriva orelevanta saker som "let me know if you really want to have fun!" Jag blev självklart rätt ställd, men även provocerad och illa berörd. Så jag svarade "what is that supposed to mean?" och på det svarade han något i stil med "kiddo, if you play your cards right, you could travel around London with me as my personal model and I could dress you up in heels!" Och då kände jag bara what about nej...

Redan när han fotade mig så nämnde han att han gärna ville ta en fika med mig, vilket kändes aningens skumt. (Let me just påpeka att han var ca 45-50 år gammal) Jag hade definitivt inte tänkt fika med honom, men jag vill ju så ogärna tro ont om folk jag inte känner, så jag tänkte inte mer på det.

Nåväl, jag kommer inte att svara på fler mail från honom. Men jag får åtminstone tacka honom för den översta bilden, som fick bli min nya *profile pic* på facebook. Det är ju alltid härligt och välbehövligt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas