Josephine

Londonlivet rullar på

Hola, amigos!

Sedan senast vi pratade så har jag haft ohälsosamt mycket ångest av olika anledningar som jag knappt kommer ihåg såhär i efterhand (vem är förvånad? inte jag iaf) *:-)))* och så har jag flängt runt hela London skulle jag vilja påstå. Har även sovit så lite, så lite. Och så har jag blivit toksjuk, dvs feber och konstant rinnande näsa. Men jag är supernöjd med livet.

Jag har varit på National Insurace Number-intervju i onsdags. Den gick bra tror jag. Det tog mig tre veckor att få tiden, sedan tog själva intervjun ca två minuter, och efteråt blev jag informerad om att det tar ytterligare sex veckor innan jag får besked. "Ok :-)))"

Nåväl. Jag har jobbat också. På nyjobbet. I mitt anställningsbevis står det att min jobbtitel är "Café Specialist" men jag skulle snarare kalla det för Servetris. Hehe. Dock kommer jag utan tvekan att använda mig av den förstnämnda titeln när jag skriver ner denna erfarenhet på mitt CV. Café Specialist låter oerhört fancy, don't you agree??

Jaha, hur är jobbet då? Det är jättestressigt men skoj. Mina kollegor är superstars och jag blir numera kallad "Jo", "babe", "darling" och "love" om dagarna. Det är mysigt!

Utöver detta så har jag fikar och lunchat och ätit i alla andra tänkbara former med kåmpizar. Letat lägenhet. Besökt Covent Garden. Gått och gått och gått och på köpet fått missbildade fötter.

Note to self; se alltid till att packa ner dina allra bekvämaste skor när du flyttar till storstad. Även om dom inte är skitsnygga - packa ner dom!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas