Josephine

Ibland ba springer man på Sam Claflin

Det här är en sådan himla glad dag.

För det första är det ju lördag. För det andra så fick jag jobb idag (ett som ger mig 0,00% ångest!) och för det tredje så träffade jag självaste Sam Claflin ikväll. Mitt på gatan utanför Whole Foods Market. Jag vill egentligen använda capslock och tretusen utropstecken nu men jag lovar att låta bli. Men alltså förstår ni hur sjukt det är?!

Det var så att jag och Erik egentligen skulle din på WFM och handla mat, men sedan ångrade vi oss och gick ut igen. Och då, när vi går gatan upp så får jag syn på en kille, vi får ögonkontakt (som man ju får med främlingar ibland) och jag tycker att han ser så bekant ut. Sedan brister jag ut till Erik att "men hallå, det där är ju HAN!!!" och så vänder jag och springer efter honom.

Japp, och sedan minns jag bara helheten av det ögonblicket. Det var sådant adrenalin i kroppen att jag har minnesluckor. Hahaha. Jag pladdrade antagligen på om enbart skitkonstiga saker. Men jag vet att jag sa att han är grym och att jag älskade "Love, Rosie" som han bland annat är huvudperson i. Då blev han jätteglad. Fast jag ljög ju där. För alltså jag har inte sett den ännu. Jag har sett trailern och älskade den. Så jag borde älska filmen med. Måste se den snarast!!

Ja och sedan var jag i extas hela kvällen. Erik bjöd på latte för att fira mitt nya jobb. Det var baske mig en fantastisk lördag i londonlivet. Minst sagt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas