Josephine

20/11-14

Hej, raringar!

Här har ni min lediga torsdag i halvkass iphonekvalité. Jag har varit på Svenska Kyrkans julmarknad idag. Så många svenska människor. Så mycket svenska juldelikatesser. Så mycket svenskt godis. Och så mycket svenskt fika. Oj oj oj. Och förstår ni vilket stort glutenfritt fikautbud de hade? Inte jag heller. Minst fyra-fem olika sorters bakverk. Jag tog givetvis en av varje. Och jag njöt av varenda tugga. Det var ett fantastiskt ögonblick. (Tydligen så fantastiskt att jag helt och hållet glömde bort att fota fikat?!)

Efter julmarknaden gick jag till Whole Foods Market och handlade byggstenar till min frukost. Jag har kommit fram till att om jag handlar fyrpack med yoghurts och en klase bananer så har jag frukost fyra dagar framåt. Då kan jag hälla i müsli från frukostbuffén i min yoghurt och dricka kaffe. Mm. *fun fact*

Ja, och förresten så handlade jag med mig en del svenska godsaker från julmarknaden. Risgrynsgröt paketerad i såndär plastkorv, ni vet (redo att micras<3), en marabou chokladkaka i strl XL och ett paket glutenfritt wasalnäckebröd. Det var härligt. Och dyrt. Därav fick jag käka burksoppa till middag idag. Micrad. Jag har blivit en jäkel på micromat den senaste tiden. Micromat = billig mat.

Ikväll har jag gråtit till både The Notebook och Heaven Is For Real. Faktiskt bara lyckotårar, men det var ändå skönt att tömma ut några liter. *livet som känslobomb :-)))* Och sedan har jag skypedejtat med två av mina käraste, där hemma. Vi kom dessutom fram till att - idag är det endast 3 veckor tills jag får besök från Sverige. Och tanken på det får mig att orka det här flängaruntochlevaienresväska-livet en stund till.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas