Josephine

Familjelivet deluxe

*miXeD piCs fRoM tHis WeEkEnd* 1. Jacob köpte VS-trosor till mig (drömkille<3) 2. Nybadad Felix. 3. Sushimiddag. 4. *💏*

Det är söndag och Jacobs 3e (?) dag. KLOCKJÄVELN TICKAR JU GIVETVIS SÅ JÄVLA FORT NU BA FÖR JACOB ÄR HÄR (!) Vi har levt familjelivet deluxe hela helgen, vi tre. Jag, Jacob och lille Felix. Det är en underlig känsla som uppstår när Felix väcker oss 6am och Jacob väser i mitt öra; "Ligg kvar älskling, jag tar det. Du behöver vila." Och jag känner världens tacksamhetsvåg svämma över, samtidigt som jag kysser honom och ba "Mmmm, tack, du är bäst." (HAHAHAHA vilka är vi ens??)

Vi planerar middagstider, dammsuger, hänger tvätt, leker häst, turas om att mata en hungrig liten mun, samt torka kladdiga små händer. Vi åker och handlar ibland. Och då får vi många blickar. En del tittar snett. Men de flesta ler och tycker nog att vi ser ut att vara stans hippaste lilla familj. *:-)))* Det är mysigt (men OBS! inte så mysigt för vill fkn inte ha nå eget barn det närmsta århundradet!!) och tufft att vara småbarnsförälder. Och man får fanimig inte inte mycket tid till varandra. Mellan blöjbyten och spyor passar vi på att pussas och berätta för varandra att vi älskar varandra, etc. Och när vi får tid så byter vi om och åker in till stan och roar oss. *trying to keep that romantic spark*

Från och med imorgon är vi lediga resterande dagar som Jacob är här. *EUFRORISK* Så nu är det han och jag. Inget ansvar, inga måsten, och inga tidiga mornar. Det känns fantastiskt och konstigt. Vad gör man ens när man är ledig lol??

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas