Josephine

Just idag saknar jag att få vara självisk och oansvarig

Barn och djur i all ära, men idag har jag känt ungefär "LEAVE BRITNEY (JOSEPHINE) ALONE!!!!!!!" Missförstå mig rätt - jag älskar ju djur, och Felix är en underbar liten varelse, men det är inte alltid så enkelt för en 19årig liten tös att sköta en hel gård, tusen djur och en livs levande bebis på egen hand. Alla vill ha mat och kärlek och uppmärksamhet precis hela tiden. Idag har jag saknat att skita i allt och bara gå till köket, göra fika och kolla på senaste PH-avsnittet i sängen. Men det kan jag ju inte göra, för getterna och katterna måste ju ha mat. Jag kan inte heller ta en dusch eller gå och scrolla igenom instagram när som helst, för då hinner Felix kräkas överallt, riva ner en bokhylla och bajsa på sig. TYP. Är man van att endast ha sig själv att ta hand om och tillfredsställa om dagarna så är detta frustrerande till och från kan jag meddela. Idag saknar jag att bara få sätta mig själv i första hand. Jag saknar få att vara självisk helt enkelt.

Onsdag och snöstorm

Har i sedvanlig ordning fotat min lunch. (Fotade Felix också, men åt ej upp honom!!) Får mig att känna mig som en important fashionbloggah. Solen sken inte när jag skulle ta kort, vilket medförde klent ljus. Sådant tänker man på när man är bloggerska förstår ni. Vi har snöstorm idag och därför är Felix hemma från dagis pga det går inte att köra bil. Härligt med friska vindar!!! :-)))

Target shopping

Nytt från Target aka lågprisparadiset. Jag var SÅ nära på att lämna plånboken hemma, men thank god för att jag inte gjorde det. Köpte en del krimskrams till min framtida lägenhet!! Nu har jag ju durkslag, decillitermått och en varsin kaffekopp till mig och Jacob, så nu klarar jag mig tänker jag. Ett smyckesträd ryckte jag åt mig också. Där ska jag hänga alla mina juveler och rubiner. (Skämta!! Är för fattig för sådant.)

Syskonkärlek


I eftermiddags stoppade jag ner Felix i en ryggsäck. Det var roligt tyckte han. Jag tyckte att han såg rolig ut i sin mössa som jag satt på honom enbart för att den var ful. Där satt han - i en ryggsäck, likt en stoppad korv och såg ganska ful ut. Då skrattade jag högt. Men sedan försökte jag föreställa mig själv i hans sits. Då tyckte jag synd om honom, och så slutade jag skratta.

Det är nog den retsamma storasystern i mig som kryper fram ibland, för lite roligt är det ju faktiskt att skratta åt honom. Han är lite som lillebrorn jag aldrig hade. Det är nog en typisk storasystergrej det där - att skratta åt sina stackars småsyskon. Så många gånger som jag skrattat åt och gjort livet surt för Johanna genom åren (stackars stackars!!!) Jag hade aldrig velat utstå det själv. Men å andra sidan har jag ju skrattat tusentals fler gånger MED henne förstås hihi. Syskon är något fint.

Tuesday

Idag åkte jag till byns lokala gym och köpte klippkort. I 2,5 veckor har jag dagligen åkt förbi det där gymmet medan jag ambitiöst tänkt för mig själv att - "IMORGON åker jag dit". Det tog sin lilla tid minsann, men nu är det klippt!! (Fattar ni?? "Klippt". Jag köpte ju klippkort :P) Jag premiärtränade på en gång och är väldigt nöjd. Havsutsikt, trevlig engelsktalande personal och knallrosa maskiner. Dessutom noll spännisar i sikte. Det förtjänar ju 5/5 toasters!!! Det var kul och jobbigt att röra på fläsket igen. Mest jobbigt *:-))*

Food and stuff

Idag anlitade jag Gordon Ramsey till frukost och Jamie Oliver till lunch. De levererade som vanligt, som ni ser ovan. (Skoja!!!) Det är ju jag som är såhär duktig ju. Jag har nyligen upptäckt balsamvinägret, som ni ser. Äter numera balsamvinäger till allt allt allt. Mest för att det blir sånadär fina krussiduller när man öser på av det HEHE. Det stormar, snöar och är fyförbaskat kallt i Quebec idag. "Skoj" :-))))