Josephine

"She is clothed with strength and dignity, and she laughs without fear of the future."

*SwOoSh* så var plånkan några hekto lättare igen.

St-Joseph Street

I eftermiddags strosade jag runt på min nya favvisgata St-Joseph Street!! Gick runt och log som en littN fåntratt pga var på sånt RUSKIGT glatt humör. Bar asfalt och solsken. Kände mig som Gumman Tö (vårens drottning, ni vet<3) när jag trampade omkring i all slask. Avrundade min upptäcksfärd på mitt älskade UO. Finns det nå bättre än att lalla omkring därinne elleeeh?? Blir så inspirerad av att ba va där. Gjorde i sedvanlig ordning av med LITTE för många slantar, MENMEN. *mAteRiaL gUurL*

Kl 15 svängde jag upp på dagisparkeringen för att plocka upp Felix. Är vanligtvis osminkad, flottig i håret och iklädd storstövlan' när jag hämtar samt lämnar honom på dagis. Så när jag klev in genom dörren i eftermiddags så utbrister dagisfröken "OMG I almost didn't recognize you!!" och jag kontrar med "Yeah, I took a shower this morning HEHEHE!!" Och hon ba "(???)" Vet ej om hon inte riktigt hänger med när jag pratar alla gånger pga hon är inte så bra på engelska, ELLER om hon helt enkelt bara tycker att jag är skittråkig?? För hon skrattar minsann aldrig åt skämtena mina...... AJA haters gonna hate *:-)))*

"Life is either a daring adventure or nothing."

Jag ska åka in till QC nu. Jag har smink, samt nyduschat hår idag (!!!) vilket gör att jag känner mig fett FIIIN. *:-)))* En är ju som van att se ut som nått som katta släpat in nuförtiN. Jag slår dessutom ett slag för våren idag genom att använda converse! Det syns inte på bilden men ni ska ba veta hur febrilt jag drar, samt SLITER i lillfoten min för att visa upp conversen i kameran?? Blev ju ba crap av alltihopa pga är för stel och ovig. Nåval.

HA EN HÄRLI' DA' 🌞

"Act without expectation."

*Titt så fint solen skiner på min frukost 🌞* Jag har blivit drabbad av elakt bebisvirus och är nu dödens dödssjuk. (Skämta!! Är "bara" förkyld men känner mig så himla ynklig.) Nässprayen är min stöttepelare idag.

En tisdag i nannylivet

VZuF6w on Make A Gif, Animated Gifs

Tjingeling sockerpullor 🌞 Idag är det snöstorm. Skjutsade Lisa till flygplatsen för ett par timmar sedan. Körde ca 60 km/h hela vägen. En tar ju det säkra före det osäkra om man sä'g. Nu dricker jag te och Felix tuggar på mina tofflor... *:-)))* En vanlig eftermidda' på går'n helt enkelt. Han ska sova middag om en stund och då ska jag käka chokladpudding och lyssna på pods!!! Mmmh. Tisdagsnöjen.

Tjejen med glittershorts och fuckyou-tshirt

Under flera veckors tid har jag med avsmak betraktat den avskiljda lilla delen av gymmet. Den där delen under en skylt som lyder "section femmes" vilket på direktöversättning betyder "avdelning kvinnor". Här finns ett litet, litet urval av de maskiner som finns ute i den andra, öppna delen av gymmet OCH hör och häpna - maskinerna är av färgen rosa. Det här gör mig frustrerad pga

1. Jag känner mig kränkt eftersom att hen som byggde detta är övertygad om att kvinnor ej är lika seriösa med sin träning som män.

2. Jag lommar likt en antilop, omringad av hyenor på savannen, alltid iväg till denna avdelning tillslut ändå.

Och då blir jag så arg på mig själv. För jag vill ju tro att jag är värsta c00la brudN som skiter i allt. Men det är jag tydligen inte. Jag känner mig inte bekväm bland alla högljudda män som tränger sig fram, tar plats och oförskämt ställer sig framför mig vid spegelväggen och utför sina övningar.

För tydligen ligger det inte naturligt för mig att brE ut mig över en hel spegelvägg, vråla högt och ljudligt och glida omkring som om jag ägde stället. Jag blir obekväm och vill gå därifrån. Så, jag sitter där inne - på avdelningen under skylten "section femmes" och förbannar mig själv, medan jag sneglar ut på den andra delen genom springorna. Och DÄR tar detta en tvärvändning. För mitt på savannen, bland hyenor och lejon skymtar jag en tjej, hon strosar runt, tränger sig fram och tar plats. Och det bästa av allt är hennes outfit - gröna glittershorts och tshirt med "fuck you"-tryck.

SÅ - summan av kardemumman är att ikväll när jag intar gymmet så ska jag vara hon. Tjejen med glittershorts och fuckyou-tshirt. För varför skulle inte jag kunna ta plats?