Josephine

Man trampar snett och blir den man är

Idag har jag lärt Anthony svenska. "Kylskåp" och "bord" är ju en bra början tänker jag. Han tyckte att "kylskåp" var ett jättekonstigt ord. Förstår inte varför??? Kylskåp. Det är ju ett jättevackert ord. *:-)))* Han lärde mig sedan både "hund" och "penna" på franska men TROR ni inte att träskallen min redan raderat dessa nya kunskaper ur minnesbanken?? Jo. Spårlöst.

Jag fick sladd och körde fast med bilen när jag skulle åka till dagis och hämta Felix i eftermiddags. Gjorde ett par misslyckade försök att ta mig upp på egen hand innan jag sprang iväg mot grannskapet och knackade dörr. Dörr nummer 1 och 2 förblev stängda, men ut genom dörr nummer 3 kikar en söt liten farbror ut. Han kunde förstås ingen engelska. Så jag pekade på bilen min och genast hoppade han i vinterkängorna och kom till undsättning (<3)

Ikväll är jag en gnutta känslosam. Det är liksom som att ett litet hörn av själen känns alldeles tomt. Alla är borta ikväll. Lisa och Pat är i Montréal, Anthony åker snowboard och Felix sover. Det är alldeles knäpptyst både i och utanför huset. Jag känner mig helt enkelt väldigt ensam ikväll.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas