Josephine

Some people weren't meant to be tamed

*awkward public selfie*

Idag satt jag under ett parasoll på stranden insmord till MAX med spf 30. Sprang ner till vattnet och badade de gångerna solen gick i moln. Livet som bränd 💔 tror ju jämt jämt jämt att jag är odödlig pga mina boliviapigment, men inte en jävel som ej sett solen på 6 månader kan ligga och pressa utan solskydd i tre timmar förstår en väl?! Tydligen inte. Ska aldrig mer få för mig det. Dumma dumma. Är fortfarande röd och öm och skör och allt. Så japp, denna skjortan är min life-saviour även idag. Enda plagget jag kan ha som inte gör ont. Självklart braless (!) testade att ha bh men alltså THAT PAIN. Nej nej nej.

På eftermiddan tog jag en buss till Downtown, för att byta till spårvagn till Brickell, för att till sist ta en buss därifrån till Miami Seaquarium där jag badade med delfiner. Alla flickors dröm sedan barnsben skulle jag tro. Det var riktigt mysigt och jag har bilder från det som jag slänger upp sedan!!

När jag skulle hem igen och återigen "mellanlandade" Brickell så bestämde jag mig för att stanna till där och käka middag. Blev så nyfiken på Brickell första gången jag stannade till. Fullt med uteserveringar och musik från alla världens små hörn. Och människor, SÅ många härliga människor. Jag satte mig på en japansk uteservering och käkade. Mmm. Det var min onsdag det.

XOXO

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas